Enkelt, Tydligt & Tryggt

Vi strävar alltid efter att göra livet lite enklare och tryggare för våra kunder.

Därför går vi alltid ut med påminnelser om moms, löner osv på vår Facebook sida. Där lägger vi även ut tips och varningar när det kommer utskick med tex bluffakturor.

Att veta vad som gäller och vara observant på vad det verkligen står på de papper man får kan spara massor av pengar och enormt mycket arbete. Vill du också få dessa påminnelser och råd gå in på Facebook och följ oss: www.facebook.com/Redovisning2000Ab

Ett extra tips till dig som privatperson är att se till att skydda din adress. Gå in på skatteverket och skydda dig mot obehörig adressändring. Det betyder att ingen annan än du som kan legitimera dig med ett bank id kan ändra din adress. Vi ger dig länken här till rätt ställe:

www.skatteverket.se/privat/sjalvservice/allaetjanster/tjanster/sparraobehorigadressandring

Ditt liv skall vara precis som ditt företags ekonomi. Enkelt, tydligt och tryggt.

Gundula med personal